Slide 1

Login Form

Klant aan het woord

Na 1 week werk was onze prefab uitbouw een feit. Goed voorbereiden is het halve werk!

Onderbouw

Het chalet kan gebouwd worden op een fundatie of op een benedenhuis. Beiden zullen in Oostenrijk vervaardigd worden. Voor de bouw van beide mogelijkheden zullen er eerst offertes aangevraagd worden door T.R. Mobilheime bij erkende en goed bekend staande bedrijven. In samenspraak met de klant zal besloten worden welke uitvoerder de opdracht krijgt.

Bovenbouw

Het chalet zelf zal ontworpen worden geheel volgens wens en idee van de klant bij Tuinte Mobi-Home in Hengevelde. Hierbij wordt alleen gewerkt met de meest hoogwaardige materialen voor wat betreft de bouw van het chalet. Hetgeen ook inhoudt dat er een optimale isolatie wordt aangebracht die niet alleen voor het Nederlandse klimaat maar zeer zeker ook aan het Oostenrijkse klimaat voldoet. Het gehele interieur wordt volgens de wens van de klant aangebracht. Voor vervoer is keuken, badkamer, keuken etc. al in Nederland aangebracht.

Plaatsing

Nadat het volledige chalet is gebouwd in Hengevelde wordt het door middel van diepladers naar Obernarrach gebracht. Bij aankomst van het chalet staan medewerkers van Tuinte Mobi-Home klaar om met behulp van een 80 tons hijskraan het chalet exact op de juiste plek te plaatsen. Hierna worden op zeer deskundige wijze de delen van het chalet aan elkaar gezet.

Werkzaamheden na plaatsing

De eerste plaatsing gebeurd door de medewerkers van Tuinte Mobi-Home door de beide chalethelften aan elkaar te zetten. Als eerste wordt het chalet zo aan elkaar gezet dat de regen invloed heeft. In de komende dagen dragen zij er zorg voor dat alles precies zo past en klopt zoals de klant dit wenst. Ook komen dan de installateurs uit Oostenrijk om alles perfect aan te sluiten onder toeziend oog van medewerkers van T.R. Mobilheime. Na ca 2 weken is het huis dan gebruiksklaar.