Slide 1

Login Form

Klant aan het woord

Na 1 week werk was onze prefab uitbouw een feit. Goed voorbereiden is het halve werk!

In Obernarrach, Burgenland Karinthië in Oostenrijk, liggen 13 percelen bouwrijp klaar voor bebouwing van chalets.

De percelen liggen allen op de zuid helling met uitzicht op de Karawanken, een bergketen die de natuurlijke grens vormt tussen Slovenië en Oostenrijk. De hoogste berg aan Oostenrijkse zijde van de Karawanken is de Hochobir en de percelen hebben hier uitkijk op.

Op deze percelen kunnen chalets worden geplaatst die vervaardigd worden door Tuinte Mobi-Home uit Hengevelde (www.tuintemobihome.nl). 

In Oostenrijk kan het gewenste perceel uitgezocht worden. In Hengevelde wordt het chalet gebouwd geheel naar eigen inzicht en wensen. Uiteraard wordt de klant hier op deskundige wijze bij terzijde gestaan. Bij het ontwerp is de enige handicap dat het voldoet aan de wettelijk gestelde eisen voor vervoer op een dieplader naar Obernarrach.

Voor een chalet kan gekozen worden voor met en zonder benedenhuis. In beide gevallen wordt het benedenhuis als ook de betonnen fundatie in Oostenrijk vervaardigd, onder toeziend oog van medewerkers van T.R. Mobilheime. Alle percelen zijn voorzien van de infrastructuur te weten gas, water, electra en telefoon. In dit deel van Oostenrijk is geen aardgas mogelijk vandaar dat T.R. Mobilheime twee grote gastanks (propaangas) heeft laten plaatsen.

Wanneer bekend is welk perceel de klant wil en is hij akkoord gegaan met de bouwtekeningen dan zal T.R. Mobilheime zorgdragen voor de benodigde gemeentelijke vergunningen. Zijn deze binnen dan kan met de bouw worden aangevangen.

Een eerste- of tweede huis kopen in het buitenland heeft altijd de nodige haken en ogen. Daarom is T.R. Mobilheime een samenwerkingsverband aangegaan met de heer Hans Koolhof van Inter Project (www.interproject.at). De heer Koolhof begeleidt de koper overal daar waar gewenst. Dit kan zijn bij begeleiding naar bank, notaris etc. Maar ook kan hij u informeren over bepaalde gebruiken in het dagelijkse Oostenrijkse leven waar de Nederlander geen weet van heeft.

T.R. Mobilheime kan de koper een geheel compleet plaatje bieden. Bij afwezigheid kunnen zij uw sleuteladres zijn, bijvoorbeeld als u tussentijds uw woning wilt verhuren. Tevens kunnen zij tijdens uw afwezigheid zorgdragen voor uw huis en tuin.